De Klussenier Bruno Van Antwerpen

De Klussenier Bruno Van Antwerpen
De Klussenier Bruno Van Antwerpen

Reintjesbeek 19
2930 Brasschaat

Dien uw aanvraag in »

03 866 40 31
0478 54 84 55
b.vanantwerpen@klussenier.be

Ingeschreven bij KBO onder nr. BE 0424.590.774

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Bruno Van Antwerpen en als De Klussenier Bruno Van Antwerpen sta ik met mijn renovatiebedrijf voor u klaar. Als Klussenier ben ik uw veelzijdige vakman in Brasschaat, Antwerpen, Schoten, Kapellen en omgeving. Bij mij kunt u terecht voor alle renovatie- en onderhoudswerken in en rondom uw woning. 

De werken waarvoor u mij kunt contacteren zijn grotere renovaties van de badkamer en keuken, net zoals zolderverbouwingen. Ook kunt u voor kleinere werken zoals schrijnwerk, vloerrenovaties en gyprocwerken bij mij terecht. Ik heb ruime ervaring opgedaan in verschillende werken. Dat maakt dat ik een veelzijdig vakman ben, waarbij u voor alle soorten werken in en rondom de woning terecht kunt. 

Mijn brede ervaring heb ik opgedaan in een eerdere periode als ondernemer. Voordat ik medio 2020 Klussenier werd, heb ik bijna 10 jaar mijn eigen renovatiebedrijf gehad. De overstap naar De Klussenier is voor mij een stap van vertrouwen en prettige ondersteuning. Dankzij De Klussenier kan ik zorgeloos ondernemen en mezelf focussen op het realiseren van mooie werken voor u als klant. 

Wanneer u mij inschakelt voor uw renovatiewerken krijgt u een veelzijdige en betrouwbare vakman over de vloer. Ik werk proper, ordelijk en gestructureerd. Daarnaast kunt u ervan op aan dat ik uw aanspreekpunt ben gedurende de volledige renovatie. Ook kunt u rekenen op enkele garanties die horen bij De Klussenier. U kunt altijd rekenen op 12 maanden garantie op de geleverde werken en ontvangt u een vrijblijvende offerte. 

Bent u benieuwd wat ik, De Klussenier Bruno Van Antwerpen, voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op door een offerteaanvraag in te dienen. Ik zal spoedig daarna contact met u opnemen om de mogelijkheden, wensen en behoeften te bespreken.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Specialisaties

  • Badkamer renoveren of installeren
  • Keuken renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Aanbouw plaatsen
  • Dakraam plaatsen

Beoordelingen van klanten

correcte uitvoering en vlotte afspraken. Fijne samenwerking.Shanna uit Brecht
Zeer positieve ervaring. Vriendelijk, mooie afwerking, zeer ordelijk en proper gewerkt!Yannick uit Brasschaat

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...